Wednesday, September 24, 2008

Nye blader!Jeg kjøpte masse blader da jeg var i USA, men måtte lete en stund før jeg fant en bokhandle som hadde litt utvalg. Bøker var det der i mot heller labert med.
Jeg kjøpte to bøker, en med retro strikk. Kjempe masse kult i den! Den andre boka var med søm. Ja, SØM...jeg har kjøpt med symaskin. Skal lage en poste om den fantastiske symaskinen min senere ;-)

Har dere sett at Debbie Bliss har kommet med et eget blad? Hun er min aboslutte favoritt designer. Bladet skuffet meg litt, siden oppskriftene var gammelt oppgulp. Så jeg hadde alle oppskriftene fra før av :(

3 comments:

Guro said...

Spent på å se hva du lager fra Retro-boka, den har jeg ikke hørt om.

Det var iallfall masse fint i VK denne gangen! :)

chocolatehead said...

Herlig med nye blader og bøker. Sjelden jeg kjøper håndarbeidsblader, og tror aldri jeg har kjøpt et eneste rent strikkeblad..!

Nå er forresten Julius ferdig, stikk innom bloggen min og se om du er fornøyd! Putter ham i posten på mandag hvis du er det.

:)

chocolatehead said...

Bra du likte ham, da havner han i posten! Skal bare sy munnen på først..for det hadde jeg visst glemt! Så det ikke før jeg var inne å så på innlegget i bloggen min med genseren jeg strikket.:)