Sunday, January 18, 2009

Disney on ice og SNØ!!!!


I dag har jeg og vennina mi vært å sett Disney on ice i Oslo Spektrum. Vel, vi var vel blandt de eldste sett bort i fra foreldrene til alle 4 og 6 åringene, hehe.
Vi var alikvell veldig fascinert over hvor flinke de er på skøyter, de fine kostymene og den fine musikken. Mye er glemte siden vi så på Disney klassikere da vi var små.
Jeg ble i hvertfall veldig fristende til å se på Disney igjen...

Det var litt av et sjokk som møtte oss da forestillingen var ferdig, for da hadde det snødd ganske mye. Siden det ikke er så langt å gå hjem fra Spektrum, gikk jeg hjem. Det ble ganske tungt å gå i ALL den snøen som hadde kommet.
Takk gud for at jeg investerte i UGG sist uke, varmere og bedre sko har jeg ikke hat!!!
I tillegg har jeg dunparkas i Gore-tex, jeg er med andre ord godt kledd for et slik vær som nå.

Denne uken har jeg vært kulturell, med opera, Disney on ice, to cafèbesøk og to resturant besøk. I tillegg har jeg trent fire ganger, jobbet to, fem forelesninger..og ryddet klesskapet!  Greit at neste uke blir kort før vi drar til Dublin ;-)

3 comments:

Guttemamma said...

Takk for koselig hilsen! Høres ut som dere har hatt en topp dag! Vi var på kino, og komut til det verste snøværet...jeg var ikke så godt kledd som deg!! HA en deilig søndagskveld

Anonymous said...

Du har virkelig rukket litt siste uke! Håper du får en fin tur til Dublin. :)

Anonymous said...

Haha, vi var på Disny on Ice i fjor.. Det har vært en drøm siden jeg var liten, men, usj, jeg ventet nok for lenge.. Syns det var mest pinlig. *knegg*