Sunday, June 27, 2010

Oppskriften på et drømme bryllup


Dette er vårt tredje bryllup på kort tid!
Vi var bedt i bryllup til ei venninne av sambo, hun gifte seg på besteforeldrene sin gård.
De hadde et helt utrolig fantastisk bryllup.
Hele festen foregikk utendørs, og i invtiasjonen stor det "En midtsommernattsdrøm". Det var akkurat det - det var!

Gjestene kunne velge om de ville sove i telt i hagen, eller på hotell. Så si alle gjestene sov i telt. Det var lagt ut små aktiviteter, som dart og ringspill.

Bordpyntene var enkel, men veldig veldig fin. De hadde samlet på blikkbokser, som de hadde stukket hull i, pyntet med stoff eller bånd, for å så putte telys opp i. Alle bordene var dekket med markblomster.
Under hver tallerken lå det en lapp med "arbeidsoppgave". Jeg hadde for eksempel ansvar for å rydde etter desserten, sambo hadde ommøblering til dansegulv, noen andre hadde ansvar for vann, vin og brus & alkoholfritt. Rett og slett utrolig smart!

Maten var grillmat, to kokker stod å grillet hele lam og griser. Som tilbehør var det potetsalat, grillet tomat, bønnesalat, dressinger og diverse andre grønnsaker.
Man gikk for å forsynte seg bordvis, til dessert var det jordbær og fløte.


Bruden er designer, og hadde sydd kjolen selv. Selvfølgelig var den helt utrolig nydelig! Brudebuketten ser du i håret ;-)
Rundt armleddet hadde hun et armbånd som var tredd av vanlige perler. Alle (107!!) gjestene fikk et slikt armbånd som hang rundt glasset med en navnelapp. En morsom greie, siden omtrent alle gjestene tok på seg armbåndet.

Brudeparet hadde leid et stod telt med gulver. Siden de var ekstremt heldige med været, måtte vi fjerne veggene på telte for å ikke svette bort.
Det var 20 grader til langt ut på kvelden, til den sank bitte litt. I taket hang det nesten 500 vimpler og lysslynger.


Vielsen var borgelig, og ble holdt ute i åkeren.
Gjestene stod langs et langt traktorspor, mens brudeparet kom gående til musikk fra chello. Kan det bli mer romantisk?


Etter vielsen, fikk alle gjestene eplepunch. Frisk og god!
Det ble satt ut gamle vaskebaljer med isbiter, brus, cider og øl. Så alle kunne forsyne seg. Det ble også satt ut, svære fat med grønnsaker, frukt, nøtter og dip.

Mellom vielsen og middag, hadde brudeparet delt opp de som satt på samme bord i grupper. Vi ble bedt med om å bli med på rebus, spørsmålene var om brudeparet og gjenstande som var på gården. Det laget som vant, fikk 2 kg sjokolade!! Veldig artig :)

Festen var over for oss kl. 03, men vi hørte om noen som ikke hadde lagt seg før klokken var 07-08 om morningen. Det var helt lyst da vi dro hjem...unikt!

Neste dag var det felles frokost kl. 12 for alle som ville delta.

Alt i alt en ekstremt vellykket fest!

1 comment:

Lykkelinn said...

Det hørtes ut som et fantastisk bryllup - det er så gøy når alt funker og man virkelig merker at brudeparet har brydd seg om gjestene sine!