Monday, July 12, 2010

Nytt kamera


Nytt kamera!
Jeg har hat speilrefleks i mange mange år. Nå var jeg lei av å drasse rundt på det store kamera, og gikk til innkjøp av et mindre. Jeg har fått teste det litt og foreløpig er jeg knall fornøyd! Tar sylskarpe bildet :)
Jeg kjøpte mitt Canon G11 på Fotovideo.

4 comments:

Lykkelinn said...

Det er veldig kjekt å ha to kameraer: et stort speilrefleks som kan brukes når det ikke gjør noe å ha stort kamera (=hjemmefester, bryllup osv), og så et lite som kan puttes i lomma på ferie&fest. Jeg har det også på samme måten!

Ditt nye ser rålekkert ut, er det i lommeformat? Jeg trenger nemlig å oppdatere mitt lille kamera, det jeg har begynner å bli slitent etter å ha tatt X titusen bilder...

Strikkelaura said...

Nei, det er litt større en lommeformat. Jeg er kresen på bildekvalitet, og dette blir kallt "proffenes kompaktkamera". Skal legge inn noen bilder fra kamera snart, her på bloggen :)

Siden huset til kamera er av plast, så er det nokså lett :)

Allis i Eventyrland said...

Gratulerer med nytt kamera! :)

Ladybird said...

Gratis med nytt kamera, en skikkeloig godbit det der. Ble en Olympus Pen på meg. Du, kan ike du sende meg adressen din på ladybirdsnest@hotmail.com. Jeg har en saltvannsspray fra Bumble&Bumble som nettopp ble din ;)