Saturday, October 30, 2010

Deilig dag- eller?Dagen i dag startet dårlig, jeg er fortsatt ikke frisk. Nesten ingen stemme, hoster , vondt i halsen og vondt i hodet. Så dagens trening gikk i vasken, noe jeg som gledet meg veldig til :(
Sambo derimot hadde store planer om å fikse ny lampe til kjøkkenet, den som har hengt der frem til nå har irritert meg grønn. Den gir et utrolig stygt gult lys. Jeg bestemt meg for å bli med Sambo, bare for å sitte i bilen. Vi har begge ligget hjemme en uke, og klødde litt etter å komme ut.
Vi dro til Sandvika Storsenter, fant lampen vi skulle ha- den var selvfølgelig utsolgt. Vi dro videre til CC-vest hvor de hadde èn av de tre vi hadde sett oss ut.

Etter vi kom hjem har jeg ligget rett ut, og laget en kjempe god middag. Biff, stekt sopp og fløtegratinerte poteter (matlysten til de syke er absolutt ikke på topp..)

Her skulle det egentlig vært bilde av de nye lampene, men det får komme en annen gang. Derimot visere jeg dere bildet av min nye ugle og de tre lyktene i midten. Jeg elsker ugler, så denne lysestaken fallt virkelig i smak. Alt utenom steinene og den fremste lykten (Verket interiør) er fra Bolina. Min favoritt butikk innenfor interiør.


Sambo synes synd på meg i dag da, siden jeg ble drasset med ut når jeg ikke engang orket å gå på kino. Så han kjøpte disse kjempe fine rosene til meg, snille gutten min ;-)

Nå ligger vi og Zappa-pus rett ut, herlig lørdag. Satser jeg på at jeg i morgen er bedre, slik at jeg får trent. Har skikkelig abstinenser...

1 comment:

Allis i Eventyrland said...

Den ugla var helt herlig! :)

Goood bedring, søte!