Sunday, October 10, 2010

Kulkue på veggenEndelig kom Kulkue på veggen! Jeg bestillte bildet (les: stoffet) først i mai hos Marimekko i Bygdøy allè, men det kom aldri. Jeg ventet i over 3 mnd, før jeg avbestillte det og bestillte det på nytt på internett.
Vi leverte tøystykket til Emil Flaten for innramming. I dette tilfelle ble det spent opp på et lerret. Vi er veldig fornøyde, selv om bildet er STORT!


Jeg og Sambo var i dag tidlig på trening, vi snakket lenge om vi kansje skulle bake kanelsnurrer når vi kom hjem fra trening. Jeg var litt i tvil...
Det ble til at vi gikk på Delideluca å kjøpte kokosbolle og kanelsnurr til Sambo.
Denne kokosbollen kommer fra Den lille kokosbollefabrikken, de inneholder bare 46 kcal!! Til sammenligning tilsvarer det 1,5 rute(!) av en melkesjokolade.
Vanlig kokosbolle er cirka 98kcal, de fra koksbollefabrikken er sukkerreduserte.
Jeg har begynt å kjøpe en til helga, etter du har spist den så er man fornøyd ;-)

Nå skal jeg i gang med grov hjemmelaga pizza og salat til svigers kommer på middag. Blir osteiskaken med daim til dessert (også den med modifikasjoner som, lett fløte, lett philidelphia og redusert sukker).

2 comments:

Grommis said...

Ser ut som en deilig helg dere har hatt! Den lille kokosbollefabrikkens kokosboller er jo bare fantastiske! mmm! Har de de på Deli altså?

Frisøren min heter Anette og jobber på Bliss. Det ligger på Nordstrand/Sæther. Dessuten er det også klesbutikk og interiørbutikk i samme bygg, så man risikerer å bli ruinert av en tur dit.. MYE fint! Og kafe, så man får god kaffe til klippen/fargingen:)

Grommis said...

og ELSKER bildet deres forresten! Hvor på nett har du bestilt stoff?