Friday, January 07, 2011

Hår og sånn

(Foto: google.com)

I sommer klippet jeg som kjent av all det lange håret mitt, jeg har aldri angret! Det var veldig tungt og slitsomt å stelle. Den gangen klippet jeg meg hos Eirik Thorsen som jeg mener er norges beste frisør. Han er helt rå! Jeg har aldri vært mer fornøyd med en hårklipp, etter jeg hadde vært hos han.
Da jeg skulle klippe av en halv meter med hår, ville jeg være sikker på at jeg var i trygge hender.
Eirik har også klippet meg da jeg bodde i Stavanger, han har blandt annet satt opp den kuleste hårfrisyren ever da jeg skulle på 10. kl ball. Da snakker vi lenge siden!
Siden den gang har han blitt en av norges mest ettertraktet hårstylister, og jobber bare èn gang i uka på Adam & Eva Nedre slottsgate, resten av tiden har han styling jobber for diveres magasiner o.l. Han tar vel og kansje trippel pris nå i forhold til den gangen jeg klippet meg på Hair & There Kvadrat ;-)

I september hadde jeg lang ettervekts, og ville gjør noe drastisk. Så jeg farget håret mitt mørke brunt på Inch frisør (ikke gå der*). Jeg var fornøyd som brunette dog mørkebrunt brunette, ikke  brunt hår med grå/grønskjær i. Det visste seg å være blond til å gå til brunette ikke var så lett, håret måtte farges hver 14. dag..og det gadd jeg ikke.
Så i november, tok jeg striper i det og stusset håret litt på Colosseum frisør (ikke går dit heller*). Jeg hadde jo en ønske om å bli blond igjen, det ble litt blondere men ikke nok. Det er forsatt brunt-grått et eller annet. Frisøren klippet håret mitt rett av, slik at det er like lengder over hele. Når man har ekstremt tykkt hår til skuldrene, er ikke det spesiellt pent. Jeg kan feks. ikke føne det lengre, for da ser jeg ut som en sopp eller i det hele ha det rett ned uten å se ut som en kjerring.
Men etter å ha sett Kate Moss på bildet over her, ble jeg litt i tvil. Jeg har like langt hår som henne, bare tykkere og like lengder.
Så skuldrelangt hår kan bli fint ??!!??!?

I dag, skal jeg endelig til frisøren igjen. Jeg føler meg helt trash på hodet, og i går leste jeg at håret hadde mye å si for hvordan du følte deg hverdag.
Jeg skal og til min "faste" frisør (dvs. før jeg begynte å teste ut masse andre frisør i flg av at min faste frisør er i permisjon).
Jeg skal bare farge håret, for klippe det skal Eirik få lov til. Jeg gleder meg veldig!

* altfor dyrt ifl kompetanse, betalte 1885 kr for å bare farge håret. Det er helt sykt!
** bruker ikke organiske farger, noe som gjør at håret blir veldig slitt. Hun var veldig flink til å stripe (selv om at jeg ikke fikk de tykke nok, slik at det ble blondt), men ikke til å klippe. Betalte 1300kr for begge deler, noe som er veldig billig.  Det kan godt hende at jeg striper håret der igjen.

Etter en helt forferdlig uke (hurra det er fredag og helg), skal det bli deilig med et frisørbesøk (selv om jeg hater å gå til frisøren).
Det går fremover med Zappa, men vi kan ikke være for optimistiske enda. Vi skal tilbake igjen til dyrlegen på mandag. I mens får han antibiotika, stakkars lille pusekatten min!

Jøss- leser du enda?

1 comment:

Allis i Eventyrland said...

Fine Kate Moss!

God bedring til pusen din! :)