Thursday, March 31, 2011

Nytt i klesskapet

En topp fra Odd Molly skal bli med meg til Roma i helgen. Mørke jeans og forhåpentligvis ny hvite Converse (håper jeg får tak i de senere i dag).
Toppen er kjøpt på Med og uten på Grünerløkka, takk mamma :)

Formen er ikke på topp enda, håper virkelig at det blir bedre til i kveld/morgen. Har litt stemme i dag, litt surklete i bryste ellers fin. Jeg vil tro at 22 grader, sol og kjekke venninner vil hjelpe meg til å bli helt frisk.
Har frisør time i kveld, som jeg bare må gå på. Håret mitt ser ikke ut!!

3 comments:

Hilde N said...

Den var veldig søt og sommerlig!!! :) Passer perfekt på en vårlig tur til vakre Roma!

mie said...

Hei igjen du! Lenge siden sist nå ; )

Jeg leser med stor interesse om LCHF, matoppskrifter og lignende, for jeg har atter igjen tatt meg sammen og kommet meg tilbake i ketose ; ) Tok en runde etter at sistemann ble født for å gå ned til den mageoperasjonen jeg skrev om på bloggen i sin tid, og har aldri gått tilbake til høyt karbonivå siden det. Men, det har vel sklidd noe ut, særlig i det siste, og dessuten har jeg fortsatt noen forhatte kiloer igjen å kvitte meg med som jeg ikke fikk has på sist. (Den gode nyheten er at jeg har holdt meg noenlunde stabil i vekt, har ikke gått opp igjen).

Har vært på en ganske streng "fase 1" denne uken, og tror jeg er i ketose nå. Har gått ned 1,1 kg på 6 dager ; ) Hadde vært helt optimalt å gå ned 6,5 kg til, men vi får se hvor det flater ut denne gangen ; )

Jeg ville bare si fortsett å legge ut tips!! Og hvis det passer seg sånn en gang, kunne du forklare hvordan du bruker Bake pro og Yacon?

Strikkelaura said...

Hilde: Takk :)

Mie: Så flink du er! Husk om du ikke skal ta av mer enn 10-15kg kan LCHF väre mot sin hensikt, at man legger på seg.

Yacon og bakepro(protein/melersatning)bruker jeg til å bake med. Yacon smaker litt likt sirup synes jeg, men har lav GI. Bakrpo er nokså smaklös.
Lager lavkarbo sjokolademuffins, pizzadeig o.l av disse produktene.