Saturday, August 20, 2011

Hvar, Kroatia 2011

 Treet ved inngangsdøra vår, var det ikke fint?

 Hummer...mmm!!

 Tja, moped og DRINK for 150nok.

 Et stykke fra leiligheten fant vi en deilig strand, ikke lang fra noen strandbarer. Mest unge mennesker her (Hula Hula Beach).

 Åh, jeg leste Orkideens hemmelighet som jeg ble totalt hektet på, 600 sider gikk med i et jafs.

 Det beste lokale ølet i følge Sambo Karlovacko.

Hvar by sett fra sjøen. Vi var på det ulike øyene utenfor Hvar, det som var så deilig der var at du hadde en hel strand for deg selv. Hvor skjønnt er ikke det? Bare oss to, og pikinik bagen.

Stranda like nedenfor leiligheten vår, vi var aldri her. Litt for mye mennesker for vår smak.

Sukk, da var årets ferie over.
Vi har hat to fantastiske uke på Hvar i Kroatia. I år som i fjor, og forrig fjor leide vi leilighet via Finn.no. Den kan virkelig anbefales, om du som oss ikke liker overfyllte charter hotell.

Ferien har vært totalt avslappning, jeg har lest flere bøker, vært på stranda, drukker og spist godt!
Kroatia kan aboslutt anbefales som feriemål, utrolig billig der.

Det var godt å komme hjem til egen seng og ikke minst Oskar pus, åh som jeg har savnet han. Jeg gleder meg også til å dra på SATS (èn måned til Oslo marathon) og ikke minst å gå tilbake til mitt LCHF kosthold som jeg aboslutt trives best på.
Jeg prøvde å leve så godt jeg klart på LCHF i Kroatia, men det gjorde det tidvis vanskelig (har heldigvis ikke gått opp mer enn 300g!)

3 comments:

Lykkelinn said...

Åh, det så helt herlig ut! Fine bilder og deilig sommerferiestemning. Vi har vært i Oslo i hele sommer, uvant å ikke skulle ut på tur om sommeren, men det kommer vel nye sjanser for oss!

Strikkelaura said...

Lykkelinn: Det var virkelig helt fantastisk!
Men du har jo hat en enda bedre grunn til å ha Oslo-sommer :)))

Markjordbærjenta said...

Åååå, mange av de stedene så veldig kjente ut:) Og den hummerpastaen var vel verdt hver smule av sprekken, var den ikke? Det syns i hvert fall jeg :)