Wednesday, November 02, 2011

Maten er klar


Vi har i flere uker benyttet oss av tjenesten Maten er klar. Dette er et konsept som går ut på at man får matvarer (med oppskrift) for firemiddager servert på døra hver eneste mandag.
Det er alltid en kjøtt, kylling, fisk og vegetarrett. 
Jeg ble først kjent med konseptet da jeg bodde i Stockholm, hovedkontoret til Maten er klar (Middagsfrid i Sverige) lå like ved der jeg bodde. På jobben hadde mine kollegaer enten Middagsfrid eller så fikk de matvarer levert hjem på døren (åh det er også drømmen min!). Men virker som det begynner å bli en trend her også, tre av mine kollegaer i Norge har samme leverandør (for det finnes to andre leverandører i Norge også).

Jeg kan ikke annet si enn at vi er s t r å l e n d e fornøyd med tilbudet. Gode middager, alltid "nok" (enten til rester eller som lunsj), alltid masse salat med og de er lette å "lavkarborisere". Vi har alltid nok mat til mandagen uka etter.
For oss er dette et ypperlig tilbud, jeg liker feks. å bruke tid på å trene eller å treffe venner i stedefor å bruke tid i butikken/planlegge middager. Ikke bare er det deilig å få alt levert på døra, men matbudsjette vårt har også gått drastisk ned. Hurra for slike løsninger!

For mer info kan du gå inn på: www.matenerklar.no

Dette innlegg er ikke sponset, dette er min ærlige mening.

3 comments:

Hilde N said...

Jeg måtte rett inn på websiden å sjekke, så du er en god ambassadør :) Men tror jeg skal få en klar oversikt over Matbudsjettet før jeg evt begynner med slik leveranse for å se om det lønner seg for oss. Men fristende å slippe å drasse på matvarer på buss og trikk.

Monstermønster said...

Genialt! Vi bor uti gokk, så det er ikke aktuelt for oss, men konseptet er supert.

Strikkelaura said...

Jeg kan ikke få skrytt nok av Maten er klar. Det er helt genialt!
Her er det aldri diskusjon om hvem som skal handle eller hva vi skal ha til middag.


Hilde: Vi har bil, men bor i 5 etg uten heis.