Vi har jevnlig "matopprydding" i heimen, og forrige søndag ble det sopprisotto.
Du trenger:
1 løk
2 hvitløksfedd
2 dl risottoris
ca 1 dl hvitvin
ca 8 dl vann+ buljong (jeg brukte kyllingbuljong, det kommer jeg aldri til å bruke igjen. Bruk grønnsak, gjerne Renee Voltaire eller en annen uten glutamat)
1 ss smør
sopp
parmasan
Slik gjør du:
Skjær opp løken og surr den i olje, til sett to presset hvitløksfedd.
Tilsett risen, og surr den inn i løk/oljeblandingen. Ha i hvitvinen.
Rør ut buljongen i varmtvann (bruk vannkoker), og spe litt og litt. Vannet skal trekke nesten helt inn før du sper med mer vann.
Når alt vannet er i, lar du den koke i 10 min.
Stek soppen i olje, til sett risottoen sopp, smør og parmasan. Voila!
1 comment:
this looks delicious!
fashionableroad.blogspot.com
Post a Comment