Thursday, January 05, 2012

Purreløksuppe med kylling

Jeg er veldig glad i supper, i alle former og fasonger.

Du trenger til ca to-tre personer:
2 purreløk (jeg hadde en liten og en stor)
3 poteter
5 dl vann
Buljong (1 ss/1 terning)
2 Kyllingfilè 
Krutonger
Salatblanding/frøblanding

Slik gjør du:
Skjær opp purre og poteter, surr det i litt olje. Ha i 5 dl vann og buljong, la det koke i ca 10 min til potetene er møre. Bruk en stavmikser og få suppa "smmootthh".
Stek kyllingfilè i en panne sammen med litt basilikum.
Lag enten dine egne krutonger eller bruk pose (mine kommer fra pose, rester fra salaten dagen før!)
Hell litt salatblanding over, jeg hadde en pakke fra Bama liggende med ristet peanøtter, gresskarkjerner og pinnekjerner. Voila!

For LCHF: Bruk lavkarbobrød, og ha i litt fløte/rømme.

2 comments:

Rock'n Roll Ballerina said...

Høres godt ut :)

Strikkelaura said...

Den er knall god, verdt å prøve!