Wednesday, April 25, 2012

Mandelsmør

Mitt lørdagsgodt så slik ut, gulrøtter, mandelsmør og en espresso.
Jeg kutte ut alt av søtsaker for tre uker siden, og må derfor tenke litt alternativt. Det går overraskene greit og ikke spise sjokolade som er min største svakhet.
Mandelsmøret fra Renee Voltaire smaker fantastisk, jeg er som nevnt før veldig fan av Renee Voltaire. Jeg fikk høre i dag at den norske importøren har sluttet med Renee Voltaire. Hadde jeg visst dette hadde jeg hamstret, da jeg var i Stockholm i påsken.

Skal du til Stockholm, har Renee Voltaire egen butikk i 3 etg. på PUB som ligger midt i Drottninggatan. Bare vær obs på at produktene er billiger på Hemköp, som ligger i kjelleren ved Centralen.

I dag er det tid for yoga igjen, gjett om jeg gleder meg. Jippi!

3 comments:

House of Dina said...

Hva, sluttet med produktene?!? Kjipt!

Her har det også vært yoga i dag, syyyykt slitsom i dag! En sinnsykt effektiv instruktør, tror vår vanlige er litt "snillere" med oss!

Jorunn said...

Jeg er så glad for at du er så bereiset, hihi :)

Vi må lage sommerferie på skikkelig sparebudsjett i år, og heller mer og mer mot å dra til Sverige istedet for Danmark i sommer. I går snakket vi om Stockholm, og jeg har funnet hus/hytter/leiligheter til leie i eller i nærheten av Stockholm med god standard helt ned i 4000SEK for en uke! Legger man på et par lapper kan man få hus i skjærgården. Viiiiiil dra! Og da tenkte jeg - du sitter jo sikkert på masse tips om hva man kan finne på i en hel uke i Stockholm! Barna er med selvfølgelig, men "alle skal få" ikke sant, så jeg vil gjerne ha tips til voksenaktiviteter også :)

Strikkelaura said...

Dina: Ja :( Det er så synd! Vurdere nesten å begynne som importør selv..
Haha, morsomt med litt variable instruktører. Jeg er veldig øm i nakken i dag :/

Jorunn: Det skal jeg så aboslutt få til. Jeg elsker Sverige! Skjærgården der er jo bare helt fantastisk...
Sverigeferie så muligens på planen her også.