Wednesday, August 29, 2012

Barcelona


Natt til mandag kom jeg fra en fantastisk tur til Barcelona. Jeg har kosa meg stort!
Jeg dro ned torsdag morgen, brukte torsdagen på å shoppe litt. Ble ikke store fangsten, to skjorter og to topper.
Fredagen dro jeg på stranda, Platja sant Sebastian. Fin strand med lite folk, ligger ganske nært opptil Hotel W. Senere på fredagen møtte jeg Sambo som var ferdig på møte, vi dro på en fantastisk takterrase som heter Alaire .
Der møtte vi 12 av hans kollegaer for en drink, før vi dro på en tapas restauren og spiste litt. Etter middagen dro vi på en lokal festival, hvor det var utrolig mye liv. Konsewrter, dans, pynta gater og veldig god Sangria.
Lørdag dro vi på stranda, slappet av før vi dro på litt shopping. Senere på kvelden dro vi på et tapas sted like ved takterrasen Alaire. God tapas, fine lokaler, men alt for hissig betjening. Videre dro vi for å møte to av Sambos kollegaer, tok noen glass cava før vi satte kursen mot en trendy nattklubb kallt Sutton. Der danset vi til tidlig morgen,  før vi stupte hjem i seng..
Søndagen var så som så...fullstendig utslitt og ventet bare på at flyet skulle gå.

Vi bodde på hotell Hesperia president hotel og Hotel Condes Barcelona, begge er firestjerners hotell. Condes var definitiv det som lå mest sentralt, det lå midt i Paseo de Gracia, mens Hesperia lå litt lengre unna. Det er veldig billig med taxi i Spania, noe som var ganske ok når man skulle på stranda. Første gangen tok jeg buss som tok 45 min...Man må enten velge om man vil bo nær stranda eller byen i Barcelona , da disse to ligger et stykke unna hverandre.

No comments: