Sunday, November 03, 2013

Er du gravid eller småbarnsmor med migrene?

Da jeg ble gravid, slo migrenen min inn for fullt. Jeg opplever lite informasjon rundt bruk av medisiner i svangerskapet. Annenhver lege jeg spurte sa det var greit å bruke migrenemedisiner, mens andre sa nei og at kun paracet var ok. For meg som har migrene fungere en drops like godt som paracet, altså det har null virkning.

Jeg ble kjempe glad da jeg kom over to jenter som driver å forsker på bruk av medisiner ved migreneanfall under graviditet og amming. Hvis du eller noen du kjenner er i målgruppen, så be de om å ta spørreskjemaet jeg har linket til under her.

Spørreskjemaet finner du her!

2 comments:

Elisabeth MD said...

Hei, det er synd du er så plaget, migrene (og hodepine generelt) er noe skikkelig herk, det kan jeg skrive under på. Hvis du fortsatt er like plaget, kan jeg tipse deg om nettsiden migrenefri.no. Der finner du blant annet informasjon om Stine Allermands bok om hvordan hun ble migrenefri, og det står også om når hun skal ha kurs, jeg vet hun skal ha kurs i Oslo 24. november. Det kan være verdt å undersøke.

Lykke til videre med graviditeten, håper hodet blir bedre.

Strikkelaura said...

Hei, takk for din kommentar ;-)

Jeg kikket raskt innom migrenefri.no og så at hun baserte seg på Palelo kost. Jeg har prøvd ulike dietter i forhold til migrenen uten virkning. Jeg var så si migrenefri før jeg ble gravid. Det er bare etter jeg ble gravid at det har tatt "helt av". Så da får jeg bare har nedtelling til termin...

Igjen, tusen takk for tips ;-)