Friday, April 25, 2008

Nydelig vær i går!


I går hadde jeg og kjæresten bestemt at vi skulle gå en tur til den nye operaen i det nydelig været!
Jeg ble imponert over bygget, utrolig svært er det!!! 
Jeg hadde aldri trodd at taket skulle være sååååå stort. 
Vi stor kosa oss og det gjorde mange andre også. Det var en god del mennesker der, som solte seg på toppen av taket eller i bakken. 
På toppen av taket gjorde et av de store motebladene en fotoshoot, det er vel ingen tvil om at dette er det nye "hotte" stede å skyte en footoshoot? 

En tur til operaen anbefales!

Etter på vandrer vi til Grünerløkka å spise deilig mat på Delicatessen.
En super dag!! :)

(Bildet er litt dårlig pga. det er tatt med mobilkamera!)

7 comments:

Bella said...

åh, det har vært helt nydelig med herlig vær de siste dagene! Kan tenke meg at operaen er et herlig sted å nyte solstrålene på. Ser kjempeflott ut:)

Tusen takk for bursdagshilsen i bloggen, fikk ikke melding hvis det var det du mente. Jeg har endel mobilissues om dagen - og må ut å kjøpe lader til min nye mobil. Bali klarte å dytte mobilen min fra en stol og oppi en bøtte med vann - så den drukna..

Og ikke minst; takk for gode tanker til meg og lillegutten! Var rett og slett en forferdelig opplevelse, og er veldig veldig glad for at han imorgen er hele 31 fullgåtte uker - noe som er ganske stor forskjell fra 27+noen dager når det gjelder forsterutvikling!

Vi snakkes på msn til uka snuppa! Skal kikke etter deg der!

Stor kos fra meg til deg snuppa mi!

månestråle said...

Hørtes ut som en deilig dag.
Jeg har fortsatt ikke fåttrotet meg ned for å se på operaen.
Det får bli når sola skinner igjen.
Ha en fin uke:-)

Jorunn said...

Åhh, jeg må få sett operaen på nært hold jeg også, det ser så flott ut på bilder - og spesielt i så strålende vær som dere hadde da :D

BLOPPIS said...

Smil! Det er ikke mange dagene siden min kjære også foreslo at vi skulle ta oss barnefri en kveld og gå en tur til operaen... Snart! Ha det fint så lenge. Hilsen annema

FrkSnupp said...

Jeg er misunnelig på dere som bor i Oslo...den nye operaen er jo fantastisk! Men, vi får jo konserthus her i Stavanger også etterhvert. Sitter også med eksamen, og får gjort fint lite =P lykke til og ha en fin dag!

Strikkelaura said...

Ja,opraen har virkelig imponert meg!! Jeg vet at den kommer til å bli mye brukt. Nå er jeg så heldig å få "brukt" konserthuset i Stavanger også, men jeg må innrømme at jeg ikke aner når det skal være ferdig eller hvor.Det ble avgjordt at det skulle bygges nytt konserthus da jeg flyttet fra byen ;-)

Anonymous said...

cures narrowing lfkku priniciples miyc commonality inaccuracies longer dissuades jotting scenario
lolikneri havaqatsu