Tuesday, May 06, 2008

Luksusgave og eksamen!


Jeg har hat besøk av foreldrene min i "langhelgen", "langhelgen" fordi når man er student er det ikke forskjell på helger, hverdager og hellidager. I hvertfall ikke i mai.
Det var utrolig koselig å ha mamma og pappa besøk, det er faktisk 1,5 år siden de var er sist!!!
Det var litt regn på fredags morgen, før det ble et knall vær. Varmt og godt.
Jeg kan igjen fortelle at Delicatessen på Grünerløkka fikk et besøk av meg *fnis*

Vi var rundt å kikket i byen begge dagen, opraen fikk også blitt "tråkket" litt på.
Av mamma fikk jeg Durance vaskemiddel, LUKSUSGAVE! Jeg har allerede testen den ut, og ja den anbefales. Lukter sååå godt....nå har jeg lyst på strykevannet og husvasken også.


På torsdag har jeg min første eksamen i år, ouch dette semestere har gått aallttooffoorr fort! Så dagene mine går med til å lese lese lese lese lese lese lese lese...*sukk*

I dag har jeg valgt å lese hjemme. Jeg var på lesesalen i går, men jeg synes faktisk at det gjør det verre. Hun som satt forann meg, satt å stirret ut i lufta mins 5 av de 8 timene jeg var der..da blir jeg litt forstyrra. Det vitner vel til at det ikke er så morro å sitte der, men skal man ikke gjøre noe fonuftig, så kan man vel gå hjem?! *oppgitt* Dessuten er så fullt der, vi sitter som sild i tønne.


Mie : Jeg skal tenke på deg på torsdag, jeg har eksamen og du føder! Jeg tipper at du har det "verst". Masse lykke til! :) (tenk at du egentlig skulle hat samme eksamen, men i stedefor kommer ditt tredjebarn..*smil*)


Fordelen med å lese hjemme er at jeg kan lage meg super god salat, mmmm:

7 comments:

Fjellrosa said...

heisann, og takk for komm på bloggen min:-)))) hr tenkt lenge selv på det vaskemiddelet, og div annet i den serien, må bare prøve da skjønner jeg!!

Tante Mimmi said...

Tusen takk for besøk!!;)
Her inne var det koselegt, eg kan ikkje strikke (eller...har ikkje tolmodighet) så det er veldig kjekt å sjå kva andre får til! Lukke til med eksamen!! Travle tider i mai!
..og salaten..no vart eg svolten!;)

Anne Elise said...

Så koselig at du stakk innom hos meg!
Kan tenke meg det er deilig å ha besøk av mamma og pappa, selv om mai er en travel måned!

mimouna said...

Mai er en travel tid når man er student ja! Men litt tid til å slappe av og kose seg innimellom slagene er viktig det også.

Lykke til med eksamen og ha en flott helg!

Hobbysjel said...

Koselig blogg du har. Den salaten så skikkelig god ut:-)
Det er en stund siden jeg hadde min siste eksamen, men jeg husker fortsatt nervøsiteten før eksamen og gleden etter at den var ferdig:-) Du får ha lykke til med dine eksamener.

amylin said...

Lykke til med eksamen!

mie said...

Takk for hilsen/omtanken! ; ) Som du nå vet så ble det altså ikke som planlagt, men bra ble det likevel til slutt - et bra resultat vil jeg si! ; )
(Jeg skulle ikke hatt eksamen 8.mai, har en del "alternative" fag på den linja jeg går på ; )