Thursday, September 03, 2009

Nice 2009

Den siste uka har jeg og kjæresten tilbring uka i Nice, Frankrike. Vi har hat en helt fantastisk uke, med over 30grader hver eneste dag.
På bildet er min trofaste og høyt elskede Birkenstock sko. De er helt fantastiske å gå i, anbefales på det sterkeste!
Denne fantastiske butikken ble jeg veldig forelska i, de hadde alt mulig av småkaker, nougater, sjokolader og drops. Alt i søte innpakninger!
En av dagene tok vi toget til Cannes, her lånt vi solsenger på en pire rett nedenfor der som filmfestivalen blir arrangert. Det var ikke billig, men verdt hver krone. Gav ekte luksusfølelse! Fikk maten servert på egne bord med hvit duk, fnis!

Vi dro hjem fra stranda tidlig en dag, for å laga lunsj hjemme. Matbutikken i utlandet har alltid så mye spennende! Så her har vi laget tapas, mmm var kjempe godt :) 

Nice kan anbefales på det sterkeste, her kan du kombinere strand og storby. For å ikke glemme at de har 360 soldager i året!!
Det ligger mange shoppingsentere rett i nærheten. Jeg var ikke på shopping da vi var der, siden vi snart skal til USA. Vi spiste masse god mat og drakk enda bedre drikke...
Prisnivået er nok litt høyere enn vanlig "Syden", men ikke betydelig forskjell. Vi brukte like mye penger i Hellas i fjor. 

Vi leide denne leiligheten: http://leilighetnice.no/
Det kan TRYGT anbefales, kjempe hyggelig utleier og nydelig leilighet. 
Leiligheten ligger midt i smørøyet, nær strand og shopping.

3 comments:

Malin said...

Så koselig:) Har skikkelig lyst til frankrike:) Er jo den perfekte plassen å reise med kjæresten:)

Heidi said...

Vi var i Nice på omtrent samme tidspunkt tre år tilbake. Vi bodde rett utenfor Antibes og vi fikk også med oss Cannes i tillegg til Monaco og en liten svipptur til Italia. Vil gjerne tilbake til Frankrike og da veldig gjerne Provence, tror jeg.

Men selvom det er mange soltimer i Nice, kan det være relativt kjølig der om vinteren. Hotellet vi bodde på, var stengt i vintermånedene.

Åshild said...

Så ut som en kjempefin tur :-) Nice virker herlig!