Tuesday, October 20, 2009

Organisk frisør- Balanzera

I dag har jeg (igjen) etter tips fra Gimle parfymeri økologiske blogg vært hos organisk frisør.
Det var litt av en opplevelse, en positiv opplevelse. For en drøm av en frisør...
Da jeg kom møtte jeg en kjempe søt og hyggelig frisør, som gjorde alt for at jeg skulle ha det bra.
Fikk tilbud om te eller kaffe. Siden jeg er en te-elsker fikk jeg grønn krydder te -nam!!
Jeg fikk også et økologisk eple :)

Jeg skulle farge etterveksten i håret mitt i dag, min "vanlige" frisør bruker også organiske hårfarger. Så jeg var vant til en turkisblå blandingen med marispan lukter som de farger håret mitt med. Jeg skjønner ikke at andre tør å farge håret med kjemikalier, det er farlig både for deg, frisøren og miljøet.
I mens fargen virket i håret mitt fikk jeg et deilig fotbad, og det er virkelig undervurdert!! Jeg kunne velge mellom oppfriskende, avstressende eller balanserende. Siden jeg skal ut med noen venninner etter på og er ganske trøtt så valgte jeg oppfriskende. Deeeiilliigg!!!

Til slutt skulle hun vaske ut fargen i håret mitt, da ble jeg satt i en massasjestol i mens jeg fikk tidenes beste hodebunnsmassasje. I tillegg mens hårkuren/balsamen virket nappet hun øyenbrynen mine.
Det er ingen tvil om at jeg har fått meg ny frisør, fargen på håret mitt ble perfekt. En frisør som lytter og hører, tar seg god tid og er virkelig opptatt av deg.

Salongen heter Balanzera og ligger i Sofienberggata 2B på Grünerløkka. Er du student får du 15 % etter kl. 14 og 20 % før kl. 14.
Prisen er heller ikke avskrekkene, vanlige "frisør" priser.
Jeg bestillte timen min på nett, da kommer også prisene opp (før du bestiller altså ;-))
www.balanzera.no

2 comments:

Hilde said...

sv: Takk for kommentar! Liker de selv også ;)

vårt lille hjem said...

Hei!
Kjekt du syns teppet var fint, hjelpe meg for eit arbeid det var å hekle alle lappane. Eg har ikkje brukt mønster, men såg etter eit bilde eg fann i boligpluss og komponerte utifrå det. Garnet er vanleg ullgarn, frå Europris.

Ha ein fin kveld:)