Sunday, February 07, 2010

Ecover- miljøvennlig vaskemiddel



Har du tenkt over hva vaskemiddler, Zalo og Jif inneholder? Og at du faktisk får i deg de giftige stoffene?
For en liten stund siden skiftet jeg ut alle rengjøringsmidlene i huset til Ecover, og har ikke angret. De lukter utrolig godt, og jeg får ikke hostanfall av universalsparyen som jeg lett får av vanlig Jif kjøkken/glass spary (universalsparyen, glemte jeg å ta med på bildet).

Ecover koster like mye som OMO, Blenda, Jif og alle de "vanlige" merkene, og du finne de ofte på tilbud. De som er deilig med Ecover er at de bla. har vaskemaskinmiddel på 1,5 liters flaske. Her i byen får du kjøpt det på bla. Helios, Røtter, div. helsekostbutikker. Meny og Ultra har også noe inne.
For de som ikke bor i nærheten av disse butikkene selges Ecover i flere nettbutikker, blandt annet her og her
Husk at man bruker mindre av Ecover sitt vaskemiddle enn andre, fordi det er mer konsentrert!

"Ecover er verdens ledende produsent av bæredyktige rengjøringsmidler som skåner naturen og mennesket og samtidig vasker skinnende rent..

Ecovers produkter for profesjonell rengjøring er utviklet ved bruk av formler basert på planter og naturlige mineraler. Produktene har lav vanntoksitet og er lett nedbrytbare. Rengjøringsproduktene fra Ecover inneholder hverken syntetiske parfymer, fosfat, optisk lysner, farger eller andre allergifremkallende stoffer."

(globalfairtrade.com)

1 comment:

Anonymous said...

Denne serie er lige blevet testet af dansk TV2: http://programmer.tv2.dk/basta/article.php/id-27571507.html