Thursday, March 10, 2011

Migrene og kjærestebesøk!

I dag har jeg vært hjemme fra jobb, har hat det verste migreneanfallet ever. Startet på tirsdag, tok smertestillende da jeg ble lurt og trodde ikke det var migrene. Våknet onsdag kl 06 med migrene, tok en dose Zomig, sov til vekkerklokka ringte en time senere, ventet èn time og tok enda en dose Zomig. Gikk på jobb selv om hodet verket, men det gikk bedre ut over dagen.
Var hjemme fra jobb kl 17.30, da hadde migrenen tatt seg opp og jeg var veldig trøtt. La meg til å sove...sov til kl 07.00 i dag, forsatt migrene. Jeg tok ny dose Zomig og 2 Alvedon (ibux i Norge)...sover til kl 10...da ringer de fra jobb og lurer på om jeg er på trening. Haha, jeg hadde sagt dagen før at jeg skulle trene før jobb. Dog er jeg ikke så sent på jobb for det om..
Forklare i zombi tilstand at jeg har sendt kollegaen min mail, den hadde hun ikke fått (ikke så rart, siden jeg har skrevet mailadressen hennes feil..). Uansett, synes hun veldig synd på meg. Denne damen/kollegaen er helt fantastisk, hun gjør virkelig alt for at jeg skal trives i Stockholm. Jeg blir stadig overrasket over at det finnes så fantastiske mennesker i verden!
"Husk min mann har budbil og jeg bor bare 10 min i fra deg. Si i fra om jeg skal komme med mat, medisiner eller noe annet"...

Nå noen timer senere har jeg nettopp ta to smertestillende igjen (oppsumert, 4 Zomig, 6-8 Alevedon...)
Det jeg nå har funnet ut av, er at de medisinen jeg bruker for å forebygge migrene virker ikke lengere. Det er tydelig når mine anfall blir så kraftige.
Jeg må prøve å få tak i min nervolog på mandag. Dessverre finnes det ikke Migreneklinikk i Stockholm, det har jeg google nøye i dag. Da hadde jeg oppsøkt de med engang.

Hvis noen har noen erfaringer med migrene, fortell meg det gjerne.
Jeg har prøvd å kutte ut sukker, tre ulike forebyggende tabletter.
Noe som er positiv er at den beste kjæresten kommer i dag, som jeg gleder meg!!
Vi skal på finalen på Melodifestivalen i Globen på lørdag :)

2 comments:

mie said...

Heisann du!! Da er jeg endelig innom igjen, og det skjer ting ser jeg!! Stockholm og greier?? Jeg kjenner jeg ble nysgjerring på hvor du jobber nå... ; )

Strikkelaura said...

Ja, jeg skal bo her i 3 måneder. Veldig fin by!

Forelöpig kjenner jeg ikke så mange her, men håper på at det tar seg opp :)