Thursday, May 19, 2011

Tilbake fra Stockholm og Dr.Hexeberg

 Noen ganger er jeg uheldig som her, hvor jeg har knust både jobbtelefonen og min egen iPhone...skal bare et lite uhell til.
Lite visste jeg at noen luringer hadde bestillt en splitter ny hvit iPhone4 til meg. Denne fikk jeg tatt i bruk i dag, hurra. Jeg elsker iPhone!

Min tid i Stockholm er også over, veldig trist. Jeg trivdes utolig god der.
Samtidig så er det hyggelig å være i Norge igjen. I nærheten av venner og sambo.
Dette er også grunnen til at bloggingen er laber, det er hektisk om dagen. Hele flyttelasset mitt ligger ut over hele stua...
På bildet er det bilde av rikskuponger som man kjøper lunsj med i Sverige og en 20kr-lapp.

Jeg var på Dr. Hexeberg klinikken i dag. Tok masse prøver, blandt annet en utvidet magnesium prøve for å se på opptaket inn i cellene. Jeg sliter som kjent veldig med migrene, og Dr. Hexeberg mente at jeg hadde for lite magnesium. Skal opp i 800mg om dagen, hjelpes!
Jeg skal tilbake til Dr.Hexeberg om èn måned. Jeg fikk mye ut av de 45 min i dag, og er mer klar over situasjonen med kroppen min. Bare synd det er dyrt, måtte ut med 1500kr i dag. Det siste jeg hadde, skal bli godt med lønn neste uke.

1 comment:

Hilde N said...

Velkommen tilbake til Norge! Skjønner godt at du vil savne Stockholm også, det er jo sånn en fantastisk by! Men heldigvis ikke lengre unna enn at helgebesøk er fullt overkommelig når som helst!
Håper migrenen blir bedre nå og at det derfor var verdt de 1500 kr!