Sunday, July 10, 2011

Regn regn regn

Vi la ut på en liten sykkeltur i går, og det startet veldig bra. Veeeeldig mye oppover, og vi gledet oss til vi skulle hjem igjen. Gleden ble kortvarig da Sambo punkterte, og vi måtte gå hele veien hjem. Ikke nok med det, men himmelen åpnet seg og det begynte å regne ganske kraftig.
Uansett ble det over èn mil på sykkelsete, og det frister for gjentagelse (skal ikke nevne at jeg har ventet i flere måneder for at Sambo skulle hente sykkelen hos sine foreldre, der den hadde blitt fikset for punktering!!)

Vi dro hjem, og det var veldig deilig med en ekstra varm dusj for å få varmen i seg igjen (og jeg skal heller ikke nevne at jeg brukte opp alt varmvannet og Sambo måtte dusje i kaldt vann, straff! haha)
Senere på kvelden dro vi på Le Benjamin for å spiste middag. Le Benjamin har virkelig blitt et pop sted, det var faktisk fullt da vi kom i går, men vi klarte å kapre til oss et bord. Jeg spiste deilig breiflabb, mens Sambo spiste en slags svinknoke som smakte heeelltt fantastisk (skikkelig LCHF mat som han sa selv).

Vel vel, i dag starter jeg dagen med en tur på SATS. 
I formiddag kommer besteforeldrene til Sambo på jordbær, vafler og is.
Ha en super dag alle sammen!

1 comment:

Hilde N said...

Det høres ut som dere hadde en fin tur og dag tiltross for regn. Det kommer nok til å bli endel av det denne sommeren, så man må kose seg i de solgløttene som er :)