Saturday, September 24, 2011

Produkter uten parabener


Origins: Ansiksrens, maske, fuktighetskrem med farge og øyenkrem (den beste!!)
Declore: Ansikts tonic og bodylotion (jeg har rensen og, men ble på magiskvis borte da jeg skulle ta bildet)

 Selv bruker jeg rens ot tonic fra Declèore, de relanserte produktene sine i fjor med uten parabener. Jeg er veldig fornøyd med både rens, tonic, bodylotion og veldig fet nattkrem fra Declèor. De tre førstnevnte lukter svakt, men godt. Jeg er ikke glad i produkter med sterk lukt. Den fete nattkremen bruker jeg på vinteren, da huden min er ekstremt tørr. En lifesaver om vinteren for min hud.

Origins "The Perfect world" øyenkrem har jeg brukt opp flere ganger. Dette er den aboslutt beste, og billigste. Orgins produkter er genrellt ikke så dyre. De har de på Steen & Strøm, og i taxfreen på Gardermoen. Dessverre tålte jeg ikke dagkremen med farge (den rød). Den gir en kjempe fin naturlig farge til ansikte, men jeg fikk uren hud av den.
Rensen bruker jeg i dusjen, ansiktsmasken 1-2 ganger i uka.


Ole Henriksen: serum, nattkrem og dagkrem
The Organic Pharmacy dagkrem og øyenkrem 
Korres: Dagkrem
Aesop: serum
L'Occitane: dusjkrem

Ole Henriksen produktene er nytt for meg, jeg er ikke særlig fan av det som er på bildet. Dagkremen kunne jeg godt kjøpt igjen, men resten kunne jeg ha droppet. Nattkremen er en slags gelè, men den gir ikke nok fuktighet til min hud. Serumet (som forøvrig skårer veldig bra i kosmetikkbasen jeg tidligere har linket til), lukter altfor sterkt for min smak. Føler jeg dunster appelsin i lang tid etter jeg har påført den.

Aesop er et australskmerke jeg kom bort i da jeg var i Frankrike i fjor. Angrer på at jeg ikke kjøpte mer. Jeg har bare serumet, som er lukter godt og er veldig bra.

Korres thyme & honey, er den dagkremen jeg bruker nå. Deilig konsistens og god lukt. Billig er den også, rundt 200kr i taxfreen. Vita har forresten fått inn Korres produkter, så at det var 30 % på de nå. Verdt å sjekke ut! Vurdere meg en ny bodylotion derfra.

The Organic Pharmacy er det merke jeg ikke liker. Øyenkremen svir rett og slett i øyene mine, så den kan jeg ikke bruke. Ansiktskremen er altfor tynnflytende for min del. Eneste produkte jeg kunne tenkt meg å prøve fra TOP er gulrotrensen, den virker fantastisk. Mine produkter kjøpt i London, i Norge selges det på Gimle økologiske parfymeri.

Ellers har jeg brukt Annamaria Borlind,  rensen var god, men ansiktskremen var veldig feit. De selges bland annet hos Balanzera frisør på Grünerløkka og hos helsekosten (eller iHerb.com).
Burt bees og Dr. Hauscka er trygge merker, disse har jeg ingen erfaring med. Men har tenkt til å bestille litt fra Burt Bees fra Feelunique (ellers kan du få kjøpt de på Boots apotek).

Bare vær obs på at andre produkter fra samme merke kan innholder parabener, bland annet vet jeg at en ansiktskem fra Ole Henriksen gjør det. Sjekk alltid innholdet!!

2 comments:

Ladybird said...

Ser vi har mange felles favoritter! Har du forresten prøvd HydraFloral masken til Decleor? den er helt rååååå!

VitaZingkremen til Origins gir så fantastisk glød! jeg får også urenheter av den, så jeg bruker den kun nå og da...trist, fordi man får helt vannvittig flott glød!

Strikkelaura said...

Ja, den har jeg brukt. Veldig god! Har også en annen maske fra Decleor som jeg bruker.

Men jeg er likevel på jakt etter den optimale masken ;-)

Er helt enig om Vitaxingkremen, virker som at det er mange som reagere på den. Hva kan det være tro?