Monday, April 09, 2012

Ja, til naturlig mat!

Ahhh jeg elsker å være i et land hvor dette er helt naturlig og finne i matvarebutikken. Dette var bare påfyll for meg, lite nytt (utenom Funlight med Stevia). Alt er gluten-, melke-, sukker-, glutamat- og aspartamfritt.
Jeg slår et slag for naturlig mat til en fornuftig pris.

Før spinning i dag morges hadde jeg en skål med müsli og mandelmelk, nam!
Spinningen i dag morges var hard, men med knallflink instruktør og bra musikk er jeg klar for nok en uke med masse trening.
Jeg fundere på å utvikle meg i yoga, og må egentlig bestemme meg i kveld. Jeg er veldig fristed, føler det er på tide å ta yogaen videre (spess etter nesten 60 timer med yoga i India..).

Apoorpos yoga, kan du lese om Bikram yoga i dagens DN!

8 comments:

House of Dina said...

Ooh så bra med funlight med stevia? Hvilket matbutikk fant du voltaireproduktene? Jeg elsket hampspagettien vi fikk av middagshjelpen, men finner den ikke noe sted!

Så spennende med yoga! Jeg har gått typ 6 begynnerkurs, vil videre jeg også! Han det stod om i artikkelen om bikram var jeg på time med forrige uke! Sprek fyr!

Strikkelaura said...

Så morsomt, han har jeg også vært på Bikram yoga med flere ganger! Sprek mann ja ;-)

Både Stevia og Voltaireproduktene kjøpte jeg i Sverige. Stevia er ikke lov i Norge, og RVproduktene er til halveprisen.

Men i Norge selger de det på Røtter og Gimle økologiskeparfymeri vet jeg.

House of Dina said...

Aha! Hvilken matbutikk i Sverige da? Fant ikke sist jeg var der nemlig:)

Tenkte faktisk på deg da jeg var på bikram, tror det var her jeg leste om det i høst! Har bare vært tre ganger, tar en evighet for meg å være med på en time:(

House of Dina said...

Og sorry for skrivefeil, sitter med iphonen i sofaen og da går det unna:)

Strikkelaura said...

Hemköp (men Coop selger det også). Må med andre ord lengre enn grensa, i hvertfall for RV produktene. Fun hadde de på Maximat Tróckfors.

Ja, jeg håper BYO åpner flere studioer. Har vært u s a n n s y n l i g fullt de siste gangen jeg har vært der. Nå blir det hatha/vinyasa yoga på meg, kombinert med Bikram. Yoga altså, fantastisk!

Jeg har ikke prøvd hempspagettien, men skal kjøpe med meg den i morgen. Ser de har den på Supernature, ved Karl Johan der.

Jeg tror forresten jeg så deg på Byporten på tirsdag forrige uke?

House of Dina said...

Ja var skrekkelig fullt da jeg var der sist også! Hatha/vinyasa gikk jeg på i vinter, men var så nye syk at jeg ikke fikk vært der så ofte som jeg ønsket. Heter instruktøren Sindre?

Ja kan anbefale spagettien, så god smak og konsistent og er hjemme veier det høyt når toåringen kaster innpå:)

Gjorde du? Jeg var på Fine ting på tirsdagen:)

Strikkelaura said...

Ja, da var det deg jeg så! Neste gang skal jeg si hei ;-))

Nei, instruktøren heter Mokash er på Yggdrasil yoga. Hvor gikk du?

Jeg er ikke så glad i vanligpasta, så den skal jeg aboslutt teste. Vi har kjøttdeig og spagetti på planen på onsdag, så det passer perfekt.

House of Dina said...

Ja det må du gjøre! :)

Jeg gikk på Yogaportalen. Bra yoga, men ikke ultimate lokaler. Gikk på gravidyoga på Yggdrasil, var veldig fornøyd der.

Nå har vi en instruktør fra Pilates room som kommer på jobben en gang i uka. Ashtangayoga. Fungerer veldig bra, og er ikke minst subsidiert, så veldig billig. Men vil enda mer yoga! Målet er å praktisere hjemme, men har ikke funnet noen god rutine på det. Blir kanskje lettere når vi flytter og få et ekstra rom..